24.8.04

Hakkerit iskivät

Minun oli tarkoitus tänään kirjoitella tänne vähän kuulumisia, kun en taas ole muistanut ja ehtinyt kun on ollut liiterin sähköistys työn alla.
Ajattelin tällä kertaa kirjoitella kirjaston internetkoneella, kun oli kirjastoon muutakin asiaa. Olin siinä jo jonkin aikaa kirjoitellut, kun yksi tuttavani huomasi minut kirjoittamassa. Vaihdoimme siinä sitten vähän kuulumisia ja kun palasin tietokoneelle, joku olikin julkaissut nimissäni jotain. Katsoin mitä se oli ja se oli tuo edellinen juttu. Hävytöntä! Paitsi että joku kehtaa kirjoitella minun nimissäni tuollaisia törkeyksiä, niin tuo ilkeämielinen hakkeri tuhosi vielä kaiken mitä olin jo kirjoittanut. Täytyy ottaa selvää miten tuon saisi otettua pois tuolta, mutta nyt en taida ehtiä. Itse asiassa en ehdi nyt kirjoitella enää uudestaan kuulumisianikaan kun tälle koneelle on jonoa. Kyllä harmittaa. Kirjoittelen huomenna jossain muualla.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei kamoon, uutta tekstiä kehiin. Ei liian pitkiä taukoja tai kaikki sun lukuisat lukijat katoavat taivaan tuuliin, eikä kukaan koskaan saa/halua tietää, miten sun liiterin sähköistämiselle kävi.

-lilli

19. lokakuuta 2004 klo 15.23  
Blogger AnnaKarenina said...

Interesting stuff. But where is your Jesus?

14. kesäkuuta 2010 klo 18.20  

Lähetä kommentti

<< Home